Jag är Yasmin Casaca.

Grundare av Visio Business, entusiastisk entreprenör, motivationscoach och föreläsare. Driver företaget helt online via laptop och bor just nu i Portugal.

Jag älskar god mat, kaffe och att lösa ”omöjliga” problem, samt att dansa och träna kampsport. Och så avskyr jag jantelagen och tar aldrig en komplimang för givet.

De första åren som företagare så jobbade jag även som företagskonsult på Advokatfirma Varjag AS i Norge, fram till Maj 2017. Sedan dess njuter jag av att lägga allt mitt fokus endast på Visio Business!

Nomineringar

I December 2016 blev jag Veckans företagare i den svenska företagstidningen Driva eget, och 2015 blev jag även nominerad till ”Årets småföretagare 2015 Göteborg”.

 


 

BAKGRUND

Över 25 års erfarenhet i träningsbranschen och inom sälj, ledarskap och coaching, samt personlig utveckling är i min ryggsäck, och en stor portion av livserfarenhet, trots (relativt) ung ålder.

Jag har spenderat större delen av mitt liv till att hjälpa, inspirera och motivera hundratals människor att nå framgång i sin karriär och i livet, förverkliga sina drömmar och utveckla deras inre och kraftfullaste potential till styrkor, balans och resultat.

Min kunskap levererar jag vidare till allt från entreprenörer, coacher och ledare och karriärister, till professionella atleter.

Detta genom coaching-sessioner och workshops, och nätverkande, event och föreläsningar, samt träningspass, runt om i Europa samt digitalt via webben.

 


 

”Om du alltid gör vad du alltid har gjort, så kommer du att få vad du alltid har fått.”

 


 

EXPERTIS

bild (155 of 242)

Från botten till toppen.

Min expertis har jag främst förvärvat genom stor livserfarenhet från att ta mig själv från botten, vända om och ta mig mot toppen.

I åratal har jag jobbat med mig själv och är allra mest självlärd inom bland annat ämnen som psykologi och entreprenörskap, ledarskap, träning och coaching, sälj, motivation och drivkrafter.

Detta genom böcker, workshops och kurser, event och mycket annat.

 


Contact us

Min definition av framgång.

Fantastiska möten med framgångsrika karriärs- och businessmänniskor har blivit en naturlig del av mitt nätverk och idag lever jag mitt liv med glädje och frihet, hälsa och karriär.

Framgång är en definitionsfråga så för mig är detta, bland annat, min defintion av det, och my cup of tea när det kommer till framgång.

Jag är 30 år och är född i Göteborg i Sverige, och har bott i fyra länder och talar lika många språk. Idag bor jag tillfälligt i soliga Portugal och njuter av tropik-känslan, tillsammans med min portugisiska man och vår nyfödde son, och vår irländska staffemix som heter Happy.

Mer av Yasmin: Media
E-post:
 yasmin@visiobusiness.se

 


Har medverkat bl.a. i

drivaeget logo-site
Hälsoliv logo
fightemag logo
bfree-logo


Foto (porträtt): Linda Brolin | Vindro.se