OM YASMIN CASACA

Jag är Yasmin Casaca.

Grundare av Visio Business, entusiastisk entreprenör, motivationscoach och föreläsare. Även grundare av affärsnätverket Beyond The Limits som framgångrikt drevs under 2018.

Jag driver företaget (nästan) helt online via laptop samtidigt som jag under 2019 fick förfrågan att också jobba som Regionsansvarig för hela Norra Stockholm för Sweden Sport Academy – vilket jag tackade ja till.

Tillsammans med min man, och vår snart 2 årige son Leo, bor vi i den vackra skärgården på Ingarö på Värmdö strax utanför Stockholm i Sverige.

Jag är en superdriven person som anser mig vara ”hungry and humble”, och jag älskar god mat, kaffe och att lösa ”omöjliga” problem, samt att dansa, och träna kampsport.

Och så avskyr jag jantelagen, jag tar aldrig en komplimang för givet och jag fullkomlig ÄLSKAR att se andra människor lyckas i sina liv!

De första åren som företagare så jobbade jag även som företagskonsult på Advokatfirma Varjag AS i Norge, fram till Maj 2017. Sedan dess njuter jag av att lägga allt mitt fokus endast på Visio Business och livet överlag!

Nomineringar

I December 2016 blev jag Veckans företagare i den svenska företagstidningen Driva eget, och 2015 blev jag även nominerad till ”Årets småföretagare 2015 Göteborg”.

Bakgrund

Över 25 års erfarenhet i träningsbranschen och inom sälj, ledarskap och coaching, samt personlig utveckling är i min ryggsäck, och en stor portion av livserfarenhet, trots (relativt) ung ålder.

Jag har spenderat större delen av mitt liv till att hjälpa, inspirera och motivera hundratals människor att nå framgång i sin karriär och i livet, förverkliga sina drömmar och utveckla deras inre och kraftfullaste potential till styrkor, balans och resultat.

Min kunskap levererar jag vidare till allt från entreprenörer, coacher och ledare och karriärister, till professionella atleter.

Detta genom coaching-sessioner och workshops, och nätverkande, event och föreläsningar, samt träningspass, runt om i Europa samt digitalt via webben.

”Om du alltid gör vad du alltid har gjort,
så kommer du att få vad du alltid har fått.”

Expertis

UV8B3114

 

Min expertis har jag främst förvärvat genom stor livserfarenhet från att ta mig själv från botten, vända om och ta mig mot toppen.

I åratal har jag jobbat med mig själv och är allra mest självlärd inom bland annat ämnen som psykologi och entreprenörskap, ledarskap, träning och coaching, sälj, motivation och drivkrafter.

Detta genom böcker, workshops och kurser, event och mycket annat.

Fantastiska möten med framgångsrika karriärs- och businessmänniskor har blivit en naturlig del av mitt nätverk och idag lever jag mitt liv med glädje och frihet, hälsa och karriär.

Framgång är en definitionsfråga så för mig är detta, bland annat, min defintion av det, och my cup of tea när det kommer till framgång.

Jag är 32 år och är född i Göteborg i Sverige, och har bott i fyra länder och talar lika många språk. Idag bor jag i skärgården på Ingarö, utanför Stockholm, och jag reser gärna ofta till soliga Portugal och njuter av tropik-känslan, tillsammans med min familj.

Kontakt: yasmin@visiobusiness.se

UV8B3247

Medverkat bl.a. i

Foto: Viktoria Davidsson