MASTERMIND DELUXE – Pick & Choose!

 

”Surround yourself only with people who are going to lift you higher.”
Oprah Winfrey


 

MASTERMIND DELUXE
Pick & Choose!

 

Vad sägs om att ha utvecklande MasterMind med andra drivna businesswomen kombinerat med en lyxig Afternoon Tea på Grand Hôtel, eller bastu och utomhuspool på 9:e våningen, allt i centrala Stockholm?

 

Du väljer precis vad du och ditt företag vill ha och behöver!


DET FINNS ENDAST
6 PLATSER PER DELUXE-GRUPP!


Nu har vi startat upp en exklusiv Mastermind Deluxe – Pick & Choose! i Stockholm för dig som är kvinnlig egenföretagare som vill leva din passion, använda din maximala potential, och som drivs av att vilja använda din verksamhet att hjälpa och inspirera människor. Dessutom vet du vikten av att ta vara på livet, njuta av gott att äta och vara omgiven av andra likasinnade och drivna personer.

Under samtliga MasterMind DeLuxe träffar kommer du att möta upp till 6 andra passionerade företagare i lyxigare eller unika miljöer.

Allt för att utveckla dig och ditt företag samtidigt som vi njuter av lyxig Afternoon Tea, mysig fika, samt relaxa i bastu och wellness med utomhuspool på 9:e våningen mitt i centrala Stockholm!

Här är det lika mycket fokus på företagsutveckling som att ta fram och utveckla din maximala potential, och, att njuta av god mat och vackra platser tillsammans med trevligt umgänge.


Pick & Choose!

Med möjligheten Pick & Choose! så väljer du precis när du kan och vill delta i en eller flera av de uppsatta träffarna. Vi kommer att masterminda, ha Express Hot Seats* och utvecklas effektivt och ha trevligt tillsammans!

Vi avnjuter en fabolous Afternoon Tea på självaste Grand Hôtel i Stockholm. Därefter har du chansen att kunna delta på ytterligare andra DeLuxe-träffar. Nedanför finner du aktuella DeLuxe-träffar!

 

Det är först till kvarn som gäller – Se till att du bokar upp din plats redan idag!

 

 


DeLuxe programmet
Här kan du läsa närmare om vad varje träff specifikt innehåller.

Fokus ligger på att utvecklas ihop, äta gott och njuta av vackra och annorlunda miljöer – för det är när vi äter tillsammans som vår hälsa, fysiskt som psykiskt, samt våra relationer förbättras vilket kan leda till en lyckligare individ med bättre utgångspunkt och välmående som kan ge oss fokus, styrka och inspiration att effektivare kunna nå våra mål bättre.

 

MM DELUXE: Datum presenteras snart
AFTERNOON TEA

Plats: Grand Hôtel
Tid: —

Vi träffas på Grand Hôtel och avnjuter Traditional Afternoon Tea som består av en frestande samling sandwiches fyllda med varierande svenska smaker, utsökta bakverk och scones serverade med husets utvalda specialiteter och Finest Tea Blend of Grand Hôtel.

Under tiden lär vi känna varandra mer, och påbörjar själva Mastermind-delen. Ett perfekt ställe att masterminda och skämma bort oss själva ordentligt på!

BOKA DIN PLATS
Boka din plats på denna träff genom att märka rubriken med ”MM Deluxe – Grand” till e-post yasmin@visiobusiness.se


 

 

MM DELUXE: Datum presenteras snart
FRUKOST & WELLNESS

OBS! Extra trevlig och lång aktivitet!
Plats: DownTown Camper by Scandic – The Nest
Tid: —

Avnjut en fräsch frukost medan vi kör igång Mastermind. Sedan byter vi om för att relaxa i Wellness-avdelningen som har bastu och utomhuspool på nionde(!) våningen. Det är valfritt att delta på Wellness-delen, samt att du får får gå när helst du behöver, dock senast fram till kl.12:30.

BOKA DIN PLATS
Boka din plats på denna träff genom att märka rubriken med ”MM Deluxe – The Nest” till e-post yasmin@visiobusiness.se

Copyright© Downtown Camper by Scandic


 

I varje MM DeLuxe-träff ingår:

 • Mastermind-session.
 • En vardagslyxigare aktivitet- och/eller gott tilltugg/fika enligt presenterat program ovan.
 • Chans att delta i våran Express Hot Seats*.
 • Möjlighet att connecta med andra drivna entreprenörer, skapa samarbeten och inspireras de andra deltagarna.
 • Inspiration och tips inom egenföretagande och motivation, passion, målsättning och personlig utveckling. 

 

*Express Hot Seats: Du som deltagare delar med dig av ett problem/hinder/utmaning du står inför, varav övriga därefter diskuterar och brainstormar idéer och förslag – Allt medan du som har hot seat ej pratar utan endast lyssnar på de andra. Därefter sker en kort sammanfattning innan hot seat går vidare till nästa i gruppen. Allt sker under totalt 10 minuter så det blir ett effektivt hot seat och mastermind-tillfälle!


Vad är Mastermind?

En Mastermind-grupp består av minst två likasinnade personer som träffas och tillsammans delar erfarenheter och kunskap, och ger feedback och idéer.

Du får möjlighet att ta upp exempelvis ett problem som du står inför och tillsammans hjälps vi åt att hitta en lösning, inspiration eller idéer; allt för att få dig, och de andra, att nå era mål på bästa och mest effektiva sätt möjligt.

”…allt för att få dig, och de andra, att nå era mål på bästa och mest effektiva sätt möjligt.”

I din Mastermind-grupp kan du få stöttning från andra som förstår din situation, ni brainstormar ihop, kommer fram till kreativa lösningar på eventuella utmaningar och problem, och du får och kan ge feedback och inspiration från/till de andra och tillsammans hjälps vi åt att skapa struktur och actionsteg, och hjälps åt att bibehålla fokuset och stay on track.

Få tillgång till de andras resurser

Det är också en möjlighet att få tillgång till varandras kontakter och resurser på ett exklusivt sätt som kan få dig att utvecklas och nå dina mål snabbare, effektivare och på en högre nivå än någonsin tidigare!


 

PRIS, BOKNING & INFO

Just nu har vi inga aktuella träffar. Välkommen åter om ett tag igen.


Ansök senast:
Se respektive vald MM DeLuxe-träff nedan!


Aktuella MM DeLuxe-träffar

Just nu har vi inga aktuella träffar. Välkommen åter om ett tag igen.

Håll utkik!


Antal lediga platser
Max 6 deltagare/grupp.

Plats
Se respektive träff ovan.

Språk
Svenska
(Mastermind på Engelska kan ges om samtliga deltagare hellre önskar detta).

Pris
1,595 SEK/person/DeLuxe-träff!

 

Samtliga priser visas exklusive moms.


*Det här ingår inte i priset:
– Eventuella resor/transfer till och från Mastermind-träffen/aktiviteten ingår ej.
– Dryck/mat/förtäring utöver vad som är presenterat under MasterMind DeLuxe-programmet ingår ej.
– Extra behandlingar på t.ex. spa, eller om du önskar mer tid på respektive plats ingår ej.


 

Boka din plats:

1. Skicka in ett mail till yasmin@visiobusiness.se med följande info:

 • Ditt namn, e-post och fakturadress.
 • Org. nr och företagsnamn
 • Samt en beskrivning om vem du är och vad du gör, dina förväntningar samt vad du tror att du kan tillföra gruppen(Frivilligt)

2. Om du har fått en plats i din önskade MasterMind DeLuxe träff(ar) så kommer du att motta ett mail från oss med bekräftelse om detta, inklusive faktura (förfallodatum 10 dagar), senast ca 3 veckor före träffens start*. I samband med detta får du utskickad information om träffarna, plats och annat som är bra att tänka på.

 


Viktig info innan du söker:

 • Det är endast kvinnliga deltagare som kan ansöka.
 • Anmälan är bindande och du som ansöker om en plats godkänner automatiskt Visio Business VILLKOR när du skickar in din ansökan.
 • Visio Business betalar inte tillbaka pengar om du inte kan delta i en eller flera träffar och aktiviteter.
 • Din bokning är bindande men ej personligt; Om du inte kan delta i en eller flera av aktiviteterna eller träffarna så är det viktigt att du själv försöker hitta en ersättare som tar din plats tillfälligt dessa träffar/aktiviteter för att bibehålla gruppens kvalité och antal. Detta är inte obligatoriskt men är
 • tacksamt för dina andra grupp-deltagarnas skull.

 

*Du kommer endast att bli fakturerad när din valda DeLuxe-träff har minst tre andra deltagare som också bokat plats, och senast 3 veckor före träffens datum. Om ni är färre än totalt fyra deltagare ställs DeLuxe-träffen in och du kommer att motta ett mail med info om detta samt att ingen faktura skickas ut. Du får då förtur på valfri kommande träff om plats finns ledig.


 

Du som söker:
Du är kvinnlig egenföretagare/entreprenör som vill utvecklas och har ett open mind. Du är äntligen redo att ta de actionsteg du behöver och samtidigt förstår vikten av att ta hand om dig själv, njuta och ha trevligt på vägen till din utveckling och framgång, samtidigt som du har en stark vilja av att hjälpa andra genom ditt företag.

Du är driven, passionerad och vill använda din maximala potential till att leva på din business lika mycket som du vill hjälpa och inspirera andra.

Du delar även gärna med dig av konstruktiva idéer och förslag till andra, då du genuin gärna ser att andra också lyckas med sin karriär. Tillsammans lyfter vi oss själva och varandra higher and higher!

 

Boka din plats idag!

Skicka in din intresseanmälan via e-post till yasmin@visiobusiness.se så återkommer vi inom kort med bekräftelse om du fått en plats till denna exklusiva Mastermind DeLuxe – Pick & Choose!


Jag ser fram emot att få Masterminda med dig, utvecklas och ha trevligt tillsammans!

Din Mastermind-ledare,
Yasmin Casaca