FÖRELÄSNINGAR

Föreläsningar

Entreprenörskap & Motivation

En föreläsning för dig som är egenföretagare som vill och behöver få extra motivation och en boost till att maximera utvecklingen av dig och ditt företag. Du får ta del av Yasmin Casaca´s entreprenörsresa, tips och verktyg som du kan använda dig av direkt.

Längd: 20 minuter eller 1 timme

 


 

The Power of You

En riktig inspirationsföreläsning där du blir peppad och boostad till att verkligen ta fram din maximala potential, omvandla din bakgrund och svagheter till dina frrämsta styrkor och drivkraft! Yasmin Casaca berättar även henne historia om hur hon tog sig från botten av livet och vände det till sin fördel i hennes entreprenörskap, karriär och vardag!

Längd: 20 minuter eller 1 timme

 

Övriga ämnen
Balanserat och framgångsrikt entreprenörskap, nätverkande och samarbeten, ledarskap, träning och livsstil, motivation och driv, personlig utveckling, inspiration.

 


Om föreläsaren:

Yasmin Casaca – driven entreprenör och coach. Hennes föreläsningar inspirerar, motiverar och fångar publiken på ett djupgående plan, och som lyssnare kommer du att bryta den svenska ”jantelagen” och mentala hinder på en helt ny nivå.

Yasmin är en entusiastisk och karismatisk talare som brinner för att få människor lyckas i sitt liv och i sin karriär, ta fram sin inre potential och tro på sig själva oavsett bakgrund i livet och hur än framtiden visar sig.

Boka en föreläsning till ditt nästa event, konferens eller annat evenemang!

 


Pris och info

Plats
Över hela världen.

Språk
Alla föreläsningar kan ges på svenska eller engelska.

Prisförfrågan och bokning
Skicka ett mail till e-post yasmin@visiobusiness.se