Business

Veckans Visio Business Tips: Bossbloggen av Clara Löfvenhamn

 

Idag vill vi inspirera dig och ge ett riktigt bra tips om en blogg för dig som funderar på att bli chef eller redan är det men som vill utvecklas ännu mer i din roll som ledare.

Clara Löfvenhamn är en aktiv kvinna som entusiastiskt driver Bossbloggen som stöttar, sporrar och peppar kvinnor till att bli bättre ledare – både till att leda andra som sig själv.

 

I hennes blogg finner du bra artiklar som är fyllda med inspiration och tips, matnyttig fakta och intervjuer – allt för att du skall kunna utvecklas som chef och ledare, i din karriär och bli peppad att nå framåt.

Tack Clara, för ditt engagemang med Bossbloggen!

 

Gå direkt till Bossbloggen här →

 


Vad är Veckans Visio Business Tips?

I Veckans Visio Business Tips vill vi lyfta fram och dela med oss av inspirerande och coola personer och/eller bloggar, och tips och verktyg inom företagande, ledarskap, personlig utveckling och annan inspiration som kan få dig att utvecklas, bli motiverad och få dig att ta dig framåt i ditt företag, karriär och i livet!

 

Känner du till någon person, eller blogg eller vill ge ett tips eller verktyg som kan tänkas passa i Veckans Visio Business Tips så skicka det till yasmin@visiobusiness.se så kan du bli utvald och hamna här i vår blogg!

 

Med värme,

Yasmin Casaca
Grundare av Visio Business och Beyond The Limits Network

2 thoughts on “Veckans Visio Business Tips: Bossbloggen av Clara Löfvenhamn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *