Business

Ett stort beslut är taget: Jag slutar som admin i Eget företagsgruppen

Ja, ni läste helt rätt – Jag kommer att sluta som admin i den stora Facebook gruppen Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor! som idag har över 10,000 medlemmar, flera moderatorer, tema-dagar, inlägg- och medlemsförfrågningar.

Nästa steg: jag att lämna över denna grupp till en annan person som är riktigt vass och duktig på det här! Detta kommer att ske inom kort, och information om vem det blir får ni längre fram när admin-skiftet kommer att ske.


Varför avgår jag som admin?

I och med att mitt eget företagande växer och utvecklats genom åren så har min tid och engagemang tyvärr inte hållit den nivå som jag vill ge gruppen.

I Visio Business har jag tagit in praktikant, skall ev. börja anställa flera till hösten och nya tjänster växer fram.

Samtidigt har jag startat upp ett nytt affärsnätverk – Beyond The Limits – för egenföretagare, ledare och digitala nomader, tillsammans med min business partner (och en av gruppens moderatorer) Malin Hammar-Blomwall, som gjort att tiden blivit knapp.

När jag även blivit mamma för ca 1 år sedan så förstår ni nog att fokuset ligger mycket på min son som inte går på förskola ännu, och på familj sedan vi kommit hem från Portugal för ett par månader sedan.

Allt detta har resulterat i att jag vill ge över denna grupp till någon annan som kan driva den på ett framgångsrikt sätt!

Det hade varit för egoistiskt av mig att driva den vidare endast för att den blivit så framgångsrik – Det är DU som är medlem som skall vara i fokus.

 

 

Vad kommer att ske nu?

Just nu så är jag ännu admin, och jag kommer att börja förbereda inför admin-skiftet. För dig som medlem är allt precis som vanligt förutom att du antagligen kommer att få se lite extra av mig, jag skall dela med mig av extra tips och inspiration, och en del annat.

När jag avgår som admin så får ni information om detta.

 

Kommer gruppen att bli densamma som den är idag?

Grunden kommer att vara densamma – Den skall verka som en plats för dig som är eller vill bli företagare och som vill kunna utvecklas i din business. Detaljer, regler och ev. teman kommer nya admin att själv få bestämma hur det skall gå till. Det blir den nya admins grupp att utveckla utefter sin önskan.

Inom kort kommer jag att ge er mer info om allt detta, och till dess hoppas jag att ni är lite extra aktiva tillsammans med mig där, och vill ni ha vidare kontakt med, och följa vad jag gör (för nya spännande saker kommer att ske!) så är jag tacksam för det!

 


Tack!

Med detta sagt så börjar jag redan nu att tacka för allt! TACK!

Jag önskar er alla en fortsatt fin sommarvecka!

Med värme,
Yasmin Casaca

Grundare av Visio Business och Beyond The Limits
Motivations- & Business Coach och föreläsare
Skapare och admin (ett litet tag till) av Facebook gruppen Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor!

Visio Business
Instagram.com/visiobusiness.se
Facebook.com/visiobusiness 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *