Business

Lär känna två av Eget företagsgruppens moderatorer

Lär känna två av Eget företagsgruppens moderatorer

 

Under de senaste månaderna har jag tagit in flera moderatorer temporärt till den Facebook grupp som jag driver för egenföretagare som heter Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor!

Här får ni lära känna två av gruppens moderatorer som ännu jobbar på flitigt och bra med att granska medlemsförfrågningar, svara på frågor och granska och publicera inlägg!

 

JENNY MATTSSON
Kreativ konsult
The Brand Studio STHLM

 

Jenny, vilka är dina bästa tips inom ditt yrke?

Var ska jag börja? Jag jobbar med så mycket olika produkter och tjänster inom reklam.

 

  1. Profilkläder är ett enkelt sätt att förhöja känslan av ditt företag.
  2. Profilprodukter och giveaways är den mest bestående reklam du kan göra.Om du vill att din kund ska bli påmind om dig när de sätter sig vid skrivbordet; satsa på att ge bort en riktigt bra reklampenna, ett skrivblock, notislappar, en musmatta eller något annat som kunden använder varje dag. Dela t.ex. ut vid möten eller i goodiebags på event.
  1. Generellt: Våga sticka ut hakan, i alla fall litegrann! Det kanske känns lite obekvämt i början men det går över… 😉

Jenny är dessutom samarbetspartners med Visio Business.


FREDRIK DAHLENGREN
Dahlit Teknik

 

Berätta kort vem du är, Fredrik!

Jag heter Fredrik och har en ganska lång bakgrund inom tillverkande industri där jag bland annat varit IT-tekniker, IT-ansvarig, produktansvarig, ritat konstruktioner i 3D-CAD, kostnadskalkylering, försäljning, inköp, m.m. Jag brukar beskriva mig själv som någon med väldigt bred allmänkunskap och tycker om att hjälpa andra med lösningar på deras problem och funderingar. Två ord som beskriver mig är nyfiken och klurig – det jag inte kan – det tar jag reda på!

Numera driver jag en enskild firma – Dahlit Teknik. Först och främst tillverkar jag lasergraverade skyltar. Emellanåt hjälper jag både företag och privatpersoner med IT-support, gör en och annan webbsida i WordPress och Woocommerce och bemannar andra företag vid behov.

Vilket är ditt bästa tips som du vill ge oss?

Om jag ska ge alla ett tips så är det att inte drömma för länge. Se till att förverkliga dina drömmar. När du är gammal och sitter på hemmet så kommer du sannolikt inte att ångra det du gjorde, utan snarare det du INTE gjorde… 

 

 

Tack Jenny och Fredrik för era tips!

Om du också är eller har tankar på att bli egenföretagare så gå med i vår Facebook-grupp du också!

 

Med värme,
Yasmin Casaca

Grundare av Visio Business och Beyond The Limits
Skapare och admin av Facebook-gruppen Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *