Business

Vår samarbetspartner: The Brand Studio

Vår samarbetspartner – The Brand Studio

Visio Business är stolta över att äntligen presentera vår nya samarbetspartner som vi haft ett tag och som vi här vill lyfta fram lite extra:

 

 

Det är en proffsig och personlig reklambyrå som hjälper dig att synas genom företagsprofilering och varumärkesbyggande på olika sätt.

Och hon som driver företaget är Jenny Garbergs-Mattsson och är en otroligt duktig och trevlig kvinna som levererar snabbt och bra!

Bland annat har hon tagit fram ett bra format på Visio Business visitkort – Och överallt får jag kommentarer om den läckra utformningen av visitkorten som sitter fast i mindre häften så att man kan ”dra loss” varje enskild visitkort när det behövs och på så sätt är dom inte lösa och ramlar omkring i ens väska eller ur ”asken” som man annars kan tampas med som egenföretagare när man skall ge ut dom till företagare och människor.


Du får rabattpriser!

Som kund och klient hos Visio Business får du ta del av en fin rabatt och erbjudande enligt följande från The Brand Studio:

 

Ska du starta eget, expandera eller kanske ställa ut på mässa? Alla företag behöver synas och vi hjälper dig att se bra ut!

Som kund hos Visio Business erbjuder vi dig olika paket anpassade efter dina behov.

Du får även 10% rabatt på din första beställning av profilprodukter i vår webbshop www.goodgiveaways.se . Vi erbjuder även logodesign om du behöver hjälp med det.

 

Paketpris på formgivningstimmar!

(Ordinarie pris: 900:-/h)

3 timmar: 850:-/h (t. ex. visitkort och A5 alt A4 flygblad)

5 timmar: 800:-/h (t. ex. visitkort, folder 4 sidor, annons)

10 timmar: 700:-/h (t. ex. rollup, banderoll, visitkort, folder 4 sidor, annons)

Du väljer själv vad vi ska designa. Ovanstående är exempel är inspiration!

 


Du som är eller har varit vår kund kontaktar Visio Business via mail för att få tillgång till erbjudandet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *