Business

Uppdaterade villkor

Uppdaterade villkor

Visio Business har nu uppdaterat sina villkor. Nedanför kan du läsa om vad som är nytt.

  • Vid bokning av coaching skall sessionen/sessionerna användas inom ett (1) år från och med betald faktura. Om inte session/sessionerna förbrukas inom 1 år så kan coaching-klienten ej kräva tillbaka några pengar och inte heller att dessa sessioner skall vara aktuella och därmed kan klienten inte använda eller boka in resterande ej förbrukade sessioner. Om klienten önskar fortsätta behöver denne boka in, och betala nya sessioner.
  • Vid utebliven betalning av utställd faktura kommer att faktureras med överenskommet belopp samt ränta och förseningsbelopp.
  • Visio Business kan höja priserna på tjänsterna och eventuella produkter, utan förvarning. Har du redan bokat en tjänst eller köpt produkt innan prishöjning får du självklart tjänsten/produkten till det pris som var aktuellt vid bokning.
  • Allt som sägs under coaching-session/sessionerna är sekretessbelagda och ingen information om samtalet får föras vidare till en tredje part utan godkännande av klienten och, eller, coachen.

 

Läs fullständiga villkor här »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *