Business

Månadens Medlem Oktober 2017: Maria Dyrvik

Månadens Medlem Oktober 2017

Med glädje ger vi uppmärksamhet och ett varmt grattis till Månadens Medlem för Oktober 2017 som är:

Maria Dyrvik
 

 
Motivering:
Maria har på senaste tiden varit väldigt aktiv i gruppen; Hon har använt gruppen för att ställa frågor som tar henne framåt i hennes företag och hon har kommenterat andras inlägg med tips och inspiration.
Utöver detta så har hon även gett ”tillbaka” positivitet till gruppen genom att tacka alla gruppens medlemmar i ett eget inlägg – något som fick stor uppmärksamhet – för den utomordentliga hjälp hon har fått av övriga medlemmar!
 

 
Om Maria och hennes företag:

Namn: Maria Dyrvik
Företag: Blocks4you
Verksamhet: Jag gör personliga presenter.
Hemsida/Webbshop: www.blocks4you.se

 

 3 snabba frågor till Maria:
1. Vad är det bästa med att driva eget?
– Det bästa med att driva eget är att jag kan spara in på föräldradagar (då jag är föräldraledig) eftersom jag kan ta ut lön istället för dagar för lillan. Vilket innebär att hon får vara hemma längre innan hon börjar förskolan.Samt att det är SÅ kul att folk uppskattar det man gör och jag ser det som hedrande att människor väljer att köpa saker jag gör för att ge bort till folk som betyder extra för dom.❤️

2. Vad motiveras du av när du stöter på motstånd i ditt företagande?
– Glädjen över att lösa ett problem och lära mig av ”misstaget”.

3. Vart ser du dig själv och företaget om 5 år?
– Får jag drömma så ser jag ju gärna att jag kan livnära mig på detta och ta ut en riktigt bra lön. Att mina produkter finns i lite olika affärer och att fler människor vet vem jag är. 🙂

 
Tack för dessa inspirerande svar och ett stort grattis igen, Maria!
 

 
Detta är Månadens Medlem
 
Sedan 2017 väljes Månadens Medlem ut i slutet av varje månad, som är en person som jag som admin anser har varit extra aktiv i gruppen*, hjälpt till extra mycket och gett fina tips, delat med sig av sin expertis eller som inspirerat oss på andra sätt.
Detta publiceras sedan i gruppen* samt på Visio Business FB-sida och här på hemsidan.
 
Bli medlem i gruppen på Facebook redan idag så har du också chansen att bli utvald till Månadens Medlem!
 
/Yasmin Casaca
Visio Business grundare
Admin i Fb-gruppen*`Eget företag – tips, samarbeten, råd och frågor!`

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *