BusinessLifestyle

Beyond The Limits – Ett nytt Business nätverk i Sverige!


Skapa framgång med Beyond The Limits!

För ett par veckor sedan gick jag ut officiellt på Visio Business sociala medier om att ett nytt Business nätverk – BEYOND THE LIMITS – lanseras inom kort. I veckan kommer första nyhetsbrevet ut med närmare information!

Detta är ett nätverk som jag har grundat och som jag nu startar upp tillsammans med min Business partner Malin Hammar-Blomwall som är bland annat en mycket kompetent entreprenör, coach och varumärkesstrateg.

Detta nätverk kommer att lanseras inom kort och under hösten ger vi dig chansen att få mer information om vad detta är och på vilket sätt detta är en fantastisk möjlighet för dig och din karriär att nå framgång på alla plan i ditt liv!

Anmäl dig på vår hemsida till vårt nyhetsbrev nu för att inte missa några nyheter!

Välkommen!

/Yasmin Casaca
Grundare av Visio Business och Beyond The Limits


Gå till Beyond The Limits

2 thoughts on “Beyond The Limits – Ett nytt Business nätverk i Sverige!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *