Månadens Medlem Maj 2017
 
Med glädje och värme ger vi ett stort grattis till Månadens Medlem i Maj 2017 som är:
 
Grace Phasaeng
 

 
Motivering:
 
Grace är en driftig kvinna som tydligt visar hur mycket hon vill lyckas med sitt företag genom att vara aktiv i gruppen, och hon är nyfiken och ställer många frågor regelbundet. Med denna driftighet kommer Grace att komma långt. Varmt grattis!
 

 
Om Grace och hennes företag:
 
Företagsnamn: Lashaholic – Grace
Verksamhet: Inom skönhetbranschen, fransstylist
Min största vision är att kunna erbjuda den bästa kvalitet av fransar och hantverk, att göra människor fina och underlätta deras vardagar genom att slippa sminka sig. Wake ready.
 

 
3 snabba frågor till Grace:
 

1. Vad driver dig när du stöter på motgångar i ditt företagande?

– Jag älskar vad jag gör, att driva mitt eget företag. Det är extra tuff när man är ung, allt är nytt och att jobba med service är ibland inte lätt. Men min passion för mitt jobb är stort. Jag vill vara duktig och utveckla på det jag gör. Därför ger jag inte upp även om jag stöter på motgångar. Min son är även en stor drivkraft för mig.
 
 
2. Vilket råd skulle du ge till någon som är i uppstart med sitt eget företag inom samma bransch som dig?
– Det viktigast är nog att man börja med en riktigt bra utbildning, det är en viktig grund för att känna sig trygg med det man gör. Sedan är det viktigt att man alltid vill utveckla sig. Man är aldrig färdiglärd. Man ska heller inte vara rädd att be om hjälp och våga chansa.
 

3. Dela gärna med dig av någon händelse som har skett i ditt företag alternativt i din roll som egenföretagare som har gett dig extra mycket lärdom och som ger dig ännu större drivkraft till att lyckas!

– Det har hänt många positiva och negativa händelser under 2 års tid jag haft mitt företag som jag både kunnat få lärdom och finna drivkraft i. En av dom är mitt deltagande i SM fransförlängning 2017. Där lärde jag mig mycket och fick med mig massor av inspiration att utveckla i mitt jobb och mitt företag.

 
 
Åter igen, ett stort grattis till dig, Grace!
 

 
Detta är Månadens Medlem
 
Sedan Februari 2017 väljes Månadens Medlem ut i slutet av varje månad, som är en person som jag som admin anser har varit extra aktiv i gruppen*, hjälpt till extra mycket och gett fina tips, delat med sig av sin expertis eller som inspirerat oss på andra sätt. Detta publiceras sedan i gruppen* samt på Visio Business FB-sida och här på hemsidan.
 
Blir du utvald kontaktar jag dig via pm för att få en bild att använda samt lite kortfattad information om vem du är samt vilket företag du bedriver + 3 snabba frågor.
 
Ps. Du kan även ”nominera” någon annan medlem – Då får jag upp ögonen lite extra på den personen. Lycka till! 🙂
 
/Yasmin Casaca
Visio Business grundare
Admin i Fb-gruppen
*`Eget företag – tips, samarbeten, råd och frågor!`

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *