Business

Månadens Medlem April 2017: Linnéa Karlsson

 

Månadens Medlem April 2017
 
 
Med glädje och värme ger vi ett stort grattis till Månadens Medlem i April 2017 som är:
 
Linnéa Karlsson
 

 
Motivering:
Linnéas namn har vi sett mycket av i gruppen. Hennes stora driv att dela med sig av mängder med inlägg och länkar till inspirerande videoklipp om konkret företagsutveckling samt sociala media-tips är minst sagt tacksamt.
Ett stort grattis till utmärkelsen!
 

 
Om Linnéa och hennes företag:
 
Linnéa Karlsson driver företaget Kroppens-Helhet.se . Hon var långstidssjuk men lyckades komma tillbaka igen; och genom dessa erfarenheter föreläser hon nu om hållbarhet i rehabilitering, hälsa, träning och arbete. Hon inspirerar genom att berätta om vägen tillbaka till hälsa och balans så att man kan fungera i vardagen igen.
Utöver detta utbildar Linnéa även på chefsnivå (VD + styrelser) samt andra i chefspossition om hur man gör ett bra rehabsamtal samt återkopplingssamtal.
 

 
3 snabba frågor till Linnéa:
 

1. Vad är din främsta drivkraft som gör att du håller dig motiverad att driva vidare ditt företag?

– Min främsta drivkraft är att sänka sjukskrivningarna genom att uppmärksamma situationen för sjukskrivna, vilket gör att man fastnar i de olika myndigheterna (försäkringskassan, arbetsförmedlingen och socialtjänsten) utan att komma tillbaka ut i arbete igen.
 
 
 
2. Vad är det bästa med att inspirera och hjälpa andra framåt i deras liv och karriär?

– Det bästa med med att inspirera andra är att se deras aha upplevelser åh kan det kanske vara så här för mig och hur kan jag göra?
 
 

3. Vad är det viktigaste att tänka på för att hålla en bra nivå både i sitt företag och i sig själv?

– Viktigast att tänka på är att slappna av, inte tappa fokus att tänka allt ordnar sig. En kund känner av allt sådant och då backar de. Spamma inte potentiella kunden utan fika, luncha eller frukostmöte, intressera er lyssna på kunden. Vila mycket få tillräckligt med sömn unna dig att sova ut ordentligt ät ordentligt. Och glöm inte att njuta och ha kul i verksamheten och livet.

 
 
Åter igen, ett stort grattis till dig, Linnéa!
 

 
Detta är Månadens Medlem
 
Sedan Februari 2017 väljes Månadens Medlem ut i slutet av varje månad, som är en person som jag som admin anser har varit extra aktiv i gruppen*, hjälpt till extra mycket och gett fina tips, delat med sig av sin expertis eller som inspirerat oss på andra sätt. Detta publiceras sedan i gruppen* samt på Visio Business FB-sida och här på hemsidan.
 
Blir du utvald kontaktar jag dig via pm för att få en bild att använda samt lite kortfattad information om vem du är samt vilket företag du bedriver + 3 snabba frågor.
 
Ps. Du kan även ”nominera” någon annan medlem – Då får jag upp ögonen lite extra på den personen. Lycka till! ?
 
/Yasmin Casaca
Visio Business grundare
Admin i Fb-gruppen
*`Eget företag – tips, samarbeten, råd och frågor!`

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *